BEDRIFTSTEKNOLOGI

Fest tastaturet på stolen

Det er ikke bare musen som gir brukerne plager i armer og skuldre. Også bruk av tastatur kan være en belastning for mange. Selskapet Interfaces by Cramer hevder å ha en løsning på disse problemene.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
29. apr. 1999 - 10:27
Stolmontert tastatur.
Stolmontert tastatur.

Mange datamaskinbrukere får belastningsskader av å bruke datamaskinen. Årsaken er unaturlig stillinger i forbindelse med bruk av mus og tastatur. Selskapet Interfaces by Cramer leverer en løsning som kan fjerne eller i hvert fall begrense begge disse plagene.

Tastaturet fra Interfaces by Cramer er delt i to. Det hver del inkluderer et stativ slik at hver av delene kan setter fast på armlenene på vanlige kontorstoler. Vinkelen hver del har i forhold til brukerens armer kan justeres i tre forskjellige bevegelsesplan. I tillegg kan stativene tilpasses lengden på brukerens underarmer og i høyden.

Justerbart i alle retninger.
Justerbart i alle retninger.

Tastaturet inkluderer en berøringsmatte (touchpad) som erstatter musen. I kjøpsøyeblikket må kunden velge om denne skal være montert på den høyre eller den venstre delen av tastaturet.

Interfaces Keyboard kan benyttes både av PC- og Mac-brukere.

Prisen for standardutgaven er 499 dollar. Tastaturet finnes også i bordutgave og i en utgave hvor det er ferdigmontert på en stol.

Prisen vil kanskje skremme mange fra å kjøpe dette tastaturet, men ikke minst for bedrifter kan det likevel være en lønnsom investering.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra