BEDRIFTSTEKNOLOGI

Finn bedriften på kartet

Blom ASA gir i disse dager ut en CD-basert database som kombinerer en omfattende bedriftsdatabase med et avansert kart over Norge. Dette skal kunne gi brukerne ny informasjon om egne og potensielle kunder.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
16. feb. 1999 - 13:43

Market Select Pro, som den mest avanserte utgaven av produktet heter, inneholder opplysninger om omtrent 240.000 bedrifter i Norge. Informasjonen inkluderer opplysninger som adresse, bransjetilhørighet, kontaktpersoner og regnskap for de siste tre årene. Samtidig er alle bedriftene knyttet til de medfølgende, digitale kartet, slik at man enkelt finner frem hvor bedriften holder til.

Selv om en slik kombinasjon kanskje ikke finnes for norske bedrifter fra før, spørs det om dette er attraktivt nok til at noen vil kjøpe Market Select Pro. digi.no på kartet: Om du skulle være i tvil: Her finner du digi.nos utgiverselskap Internett Kanal 1 AS, samt digi.no selv.

Derfor har Blom lagt til blant annet muligheten til å lage konsentrasjonskart. Det vil si at man på kartet ved hjelp av fargenyanser kan se konsentrasjonen av for eksempel egne kunder eller potensielle kunder med visse egenskaper fordelt på postdistrikt, kommune eller fylke.

Market Select Pro distribueres gjennom Bloms datterselskap Marketinform AS.

Ifølge Hilde Oreld, produktsjef ved Marketinform, koster en 1-brukerutgave av Market Select Pro 24.900 kroner eksklusiv mva. Det finnes også en enklere utgave av Market Select. Denne inneholder de samme bedriftene som Pro-utgaven, men mindre informasjon og oppslagsmuligheter for hver bedrift. Også denne skal etterhvert kunne knyttes til et kart, men dette er ikke klart ennå. Prisen på den enkleste utgaven av Market Select er ifølge Oreld 7900 kroner.

digi.no vil komme tilbake med mer informasjon når vi har fått testet Market Select Pro.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra