JUSS OG SAMFUNN

Finn Nessie på nett

Trenger du noe å gjøre i ferien? Mangler du mening og innhold? Synes du det var litt for spesielt å låne bort ledig CPU-tid til The Search for Extraterrestrial Intelligence? Bruk sommeren til å finne sjøormen i Loch Ness!

Jostein Borgmo
23. juli 1999 - 12:54
Loch Ness Live

Siten er et godt eksempel på hvordan turistattraksjoner i Norge med fordel kunne presentert seg. Med vennlig design, en dose humor, en dose interaktivitet – og ikke minst et relativt tydelig fokus, gir sidene meg lyst til å oppsøke Loch Ness.

(Mens jeg skriver dette får jeg lyst til å se etter hvordan det står til med norske turiststeder. Holmenkollen: Først prøver jeg holmenkollen.no … specified server could not be found. Så prøver jeg holmenkollen.com.… Sidene er under oppdatering. Nye sider kommer 1.juli 1999. Nordkapp: Først prøver jeg norkapp.no … specified server could not be found. Så prøver jeg: nordkapp.com Vi vil med denne siden formidle informasjon om Nordkapp og stedene i og rundt Nordkapp kommune. Dette er noen av emnene du vil kunne finne på våre sider: Skoler, kultur, lokalt næringsliv, offentlige tjenester, kommunikasjon, overnatting og servering, opplevelser. Vet ikke helt, jeg. Kommer kanskje tilbake med bedre dekning av turiststeder i Norge på et senere tidspunkt.)

PS om sjøormen: En klokere mann enn meg, tror det var Aksel Sandemose, sa at om du oppdager sjøormen i Loch Ness, må du for Guds skyld holde kjeft om det. Her er mitt råd: Hvis du etter noen dager og netter med Loch Ness Live oppdager Nessie, ta et skjermdump og send det i en diskret mail til analyse hos et eller annet seriøst forskningsinstitutt. Vent på resultatene av undersøkelsene før du ringer til VG.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra