BEDRIFTSTEKNOLOGI

Forretningssystem på iPhone og iPod Touch

HansaWorld gjør det mulig å bruke Apples mobil som klient mot ERP og CRM.

29. mai 2009 - 15:09

HansaWorld melder at de har gjort det mulig å bruke Apple iPhone og iPod Touch som klient mot utvalgte funksjoner fra deres ERP- og CRM-systemer.

Løsningen gir rollebasert aksess til løsninger for kassepunkt og butikkslag, og adgang til mer enn 400 standardrapporter. HansaWorld lover flere roller i nær framtid, og nevner tids- og utleggsregistrering.

Leverandøren presiserer at det ikke dreier seg om «besværlig bruk av Web 2.0», men at løsningen i stedet er basert på deres komplette klientapplikasjoner. HansaWorld har i en årrekke laget løsninger beregnet på tynne klienter over trege linjer. iPhone-løsningen skal gi «full hastighet», selv med det tregeste mobilnettet.

HansaWorld bruker rammeverket Cocoa til sine løsninger for Mac OS, og har lagt det samme til grunn for iPhone-versjonen. Det innebærer at man kjenner igjen Mac-versjonen i iPhone-utgaven.

Et prinsipp for HansaWorld er at ingen data lagres lokalt. Mister man klienten, får ikke uvedkommende tak i bedriftens interne informasjon.

Fra før er HansaWorlds forretningssystemer tilgjengelig fra klienter på plattformene Mac OS, Windows, Linux, Windows CE, Windows Mobile og Symbian S60. Det er ikke noe problem å blande plattformer i én løsning.

Etter løsninger for Windows Mobile og Symbian, tilbyr HansaWorld også en klient for iPhone.
Etter løsninger for Windows Mobile og Symbian, tilbyr HansaWorld også en klient for iPhone.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.