KARRIERE

Forsiden tar journalister fra Dagbladet, Nettavisen og NRK

Forsiden Internettportal AS, selskapet som skal markedsføre og lage innhold til P4 og Microsofts nettsatsing forsiden.no, har allerede ansatt et lederteam på tre, samt fire journalister.

Therese Werenskiold
15. feb. 2000 - 14:30

Forsiden Internettportal AS er 100 prosent eid av P4, og vil holde til både på Lillehammer og i Oslo. Arne Aarnes er ansatt som daglig leder for Forsiden, mens Nicolai Flesjø er ansatt som redaktør.

Begge har bakgrunn fra P4 og vil jobbe tett integrert mot radioproduksjonens salgsapparat. Flesjø vil i tillegg beholde sin "gamle" stilling som utviklingssjef for nye medier i P4.

Forsidens nyansatte markedssjef er Kristian Bye. Han har tidligere har jobbet seks år i Bates Gruppen, sist som daglig leder for markedsføringsbyrået 141 Norge.

Det skal i første omgang ikke ansettes en egen salgsavdeling i Forsiden, men egen redaksjon skal selskapet ha. Nicolay Flesjø opplyser at de har rekruttert journalister fra Dagbladet, Nettavisen, NRK, P4 og "diverse andre nettsatsinger".

- Disse kan jeg ikke si noe mer om, for det er ikke alle som har sagt opp jobbene sine ennå, forteller Flesjø til digi.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra