KARRIERE

Første Lønning til Site-ansatte

Åge Lønning, tidligere viseadministrerende i det danske mobilselskapet Mobilix, flytter hjem til Norge og tar roret i Site Communication.

Therese Werenskiold
6. juni 2000 - 16:15
Site CommunicationsNetComNorsk VekstScandinavia Online ASStudentsamskipnaden i OsloIDG

Den påtroppende sjefen, Åge Lønning, har som viseadministrerende direktør i danske Mobilix vært med på å etablere og utvikle selskapet som mobil- og internettoperatør i Danmark. Lønning har også over fem års fartstid i Telenor, hvor han blant annet har vært direktør for Datanett i Telenor Bedrift.

- Det er knallhard konkurranse på det nordiske markedet. Suksessfaktorene er å kunne drive hele kundegrensesnittet billigere og bedre en de etablerte operatørene, sier Lønning i en pressemelding. Han legger til at han gleder seg til å ta fatt på denne utfordringen.

John Kolsvik, styreformann i Site, sier at styret er meget tilfreds med å få Lønning til å bygge opp selskapet i Norge og Norden.

Site vil i likhet med flere andre satse sterkt på WAP-tjenester, og har en stor oppgave foran seg i å rekruttere medarbeidere. Også Site har internasjonale planer, og vil hente inn betydelig mer kapital gjennom flere emisjoner.

Danske Mobilix har mistet to norske nøkkelmedarbeidere i løpet av kort tid. Marit Døving sluttet nylig som direktør av Mobilix salg og markedsføring, som hun overtok for to år siden, etter å ha jobbet i Telenors konsernledelse.

Les også:
Døving tilbake til Norge
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra