BEDRIFTSTEKNOLOGI

Fortsatt usikkert når JavaStation kommer

Per Iversen, country manager i Sun Microsystems Norge, avviser overfor digi.no at det finnes noen endelig lanseringsdato for JavaStation. En rekke amerikanske tidsskrifter gikk fredag ut med nyheten om at Sun ville lansere sin NC i slutten av mars.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
10. mars 1998 - 09:34

InfoWorld Electric går lengst og hevder at Sun vil lansere JavaStation under JavaOne-messen i San Francisco den 24. mars. Markedssjef for Suns Java Systems Group, Steve Tirado, fortalte under en konferanse for latin-amerikansk dataindustri, at Java-stasjonen vil bli lansert i slutten av mars.

Dette stemmer ikke med opplysninger digi.no har innhentet fra Sun Norge, hvor det hevdes at det ikke finnes noen endelig dato. Per Iversen sier likevel at NC-en er rett rundt hjørnet. Han forteller at NC-en har blitt såpass forsinket fordi Sun har villet forsikre seg om at programvarebiten blir av høy kvalitet.

Sun lanserte allerede i oktober 1996 en tidlig utgave av selskapets nettverkscomputer. Denne var ment for å gi utviklere et tidlig innblikk i teknologien.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.