BEDRIFTSTEKNOLOGI

Forvirring rundt Norman

Etter at Norman meldte om kontrakt tidligere idag har dette nå endret seg til prekvalifisering

Ole-Andreas Krohn
8. sep. 2000 - 11:59

Det viser seg at dagens melding vedrørende Norman ASAs kontrakt med føderale amerikanske myndigheter er gjenstand for betydelig forvirring.

Meldingen lød "Norman er med i et industriteam ledet av verdens største konsulentselskap EDS som har vunnet en betydelig kontrakt i USA." Videre heter det "EDS var et av fem selskap som kjempet om den 10 år lange kontrakten med en verdi på US$ 1,5 milliarder".

Finanskanalen.no meldte tidligere idag at børsmeldingen var feil.

Digitoday.no har vært i kontakt med adm. direktør Bjørn A. Fosli i Norman som bekrefter at selskapet ikke har vunnet noen kontrakt på levering av utstyr. Selskapet er derimot med i ett av fem konsortium som har kommet gjennom en prekvalifiseringsrunde med amerikanske myndigheter.

Kontraktene vil bli utlyst løpende og Norman vil delta sammen med EDS i konkurranse med fire andre tilbydere om hver enkelt kontrakt. Forespørselene vil altså komme i den neste tiårs-perioden.

Fosli kunne hverken si noe om hvor stor andel Norman ser for seg å få av disse leveransene, eller hvor store enkeltkontrakter det er snakk om.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.