BEDRIFTSTEKNOLOGI

Frontier vil ikke eies av Qwest

Styret i det amerikanske teleselskapet Frontier ønsker ikke å bli kjøpt av Qwest, og vil fremdeles gå for tilbudet fra Global Crossing selv om det er lavere.

Frode Eriksen
21. juni 1999 - 15:35

Budet fra Qwest sist uke oppfattes som fiendtlig og ønskes derfor ikke velkommen. Styret vil heller anbefale oppkjøpstilbudet fra Global Crossing på 11,1 milliarder dollar, selv om det ligger langt under de vel 20 milliardene som Qwest var villig til å betale for teleselskapet.

Toppsjef i Frontier, Joseph Clayton, sier i en pressemelding at Qwests tilbud ikke endrer selskapets prioriteringer, som er en fusjon mellom Frontier og Global Crossing.

Qwest har foruten Frontier forsøkt å kjøpe US West. De delene av budet fra Qwest som er i aksjer er basert på en fast pris, noe som gjør oppkjøpet mindre attraktivt for om Qwests aksjekurs går ned, noe den har gjort til gangs etter at selskapet la fram sitt oppkjøpstilbud sist uke. Enn så lenge har selskapet ikke varslet et nytt bud, eller en garanti mot fallende aksjekurser.

US West har ennå ikke anbefalt aksjonærene noe som helst, men et råd blir offentliggjort så snart selskapets styre er ferdige med sin vurdering, skriver selskapet i sin pressemelding.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.