JUSS OG SAMFUNN

Går mot løsning

Det går nå mot en løsning i konflikten mellom TDN og Telenor Online. Det er ikke tatt noen endelig avgjørelse i saken, men begge parter signaliserer vilje til å komme til enighet.

Rune F Olsen
1. okt. 1996 - 13:00

- Jeg synes hele denne saken er som fjæra som ble til ti høns, sier markedssjef i Telenor Online, Pål Normann Johansen til digi:media. I forrige uke sa Bent Brugård, administrerende direktør i Telenor Online, at de ikke kunne hindre noen i å publisere børsnyheter gratis. - Tvilstilfiller vil komme kunden til gode, sier Normann Johansen nå.

- Begge parter har jobbet hardt for å finne en løsning i denne saken, og det håper jeg vi skal finne i løpet av uken. Det har vært en sunn og interessant diskusjon, som jeg tror vil berike både oss og TDN, sier Normann Johansen. Hva Telenor Online gjør med børsnyhetene er foreløpig ikke avgjort.

- Vi begynner å øyne en løsning, sier Finn Lund, administrativ leder av TDN Nyhetsbyrå. Han understreker også at TDN og Telenor Online fremdeles er i forhandlinger, og at han ikke kan si noe om utfallet av de forhandlingene. - Forhandling betyr at man både tar og gir, er alt han vil avsløre.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.