BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gav bort honoraret på 15000

Siemen Agdestein donerte honoraret på 15.000 kroner som han fikk for å stille opp i matchen mot Bacrot til sjakkfondet Arne Eikrems Minnefond. - Men jeg håper at jeg får et eksemplar av Photoshop, sier Agdestein, som i løpet av få måneder har kvittet seg med sin datavegring og blitt nettarbeider.

Eirik Flaa
23. apr. 1997 - 19:00

- Avdøde Arne Eikrem har betydd enormt for sjakken i Norge, sier Agdestein til digi:data, og forklarer at Eikrems minnefond er opprettet for å fremme sjakken. Pengepremien på 15.000 beholder altså ikke Agdestein selv, istedet håper han at arrangøren vil forrære ham et eksemplar av Photoshop.

- Jeg har gått på et kurs i Photoshop og håper derfor på å få et eksemplar av programvaren, sier Agdestein, som i løpet av de siste månedene har fått øynene opp for hvilke muligheter som ligger i data og Internett.

- For kun kort tid siden viste jeg knapt hvordan jeg sendte en mail. Idag er dette en dette en essensiell del av jobben min, sier Agdestein, og forklarer at alle hans sjakkspalter i VG er sendt via e-post fra Australia.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.