RESULTATERFINANS

Gjelsten & Co. ikke i mål med datadrift

Datadriftselskapet som Bjørn Rune Gjelsten og PricewaterhouseCoopers hver eier 50 prosent hver av, er lagt på is. Startskuddet skulle gå den 15. juni, til nå har lite skjedd.

Sigvald Sveinbjørnsson
20. juli 2000 - 09:13
digi.noBjørn Rune Gjelsten
PricewaterhouseCoopers Consulting
Les mer om Gjelsten og PwCs planer:
iGroup føler seg sviktet av Gjelsten
Gjelsten begynner med ASP
Dagens NæringslivPetter Kleppe


- Våre planer om dette outsourcings-konseptet ligger på is nå, sier Kleppe til Dagens Næringsliv i dag. Men han vil ikke si at det brenner et blått lys for konseptet.

Petter Kleppe hadde følgene kommentar til digi.no. - Ingen kommentar.

PwC Consulting og Gjelsten eier hver femti prosent av selskapet Cross Holding AS, som skulle drive dette outsorurcings-prosjektet. Det ble og varslet om en tredje aktør som skulle være med, denne tredje aktøren er ikke kjent. Det melder Dagens Næringsliv.

Bjørn Rune Gjelsten har ved en tidligere anledning fortalt digi.no at de enda ikke hadde konseptet helt på plass, og at det var en del konseptuelle momenter som burde være på plass.

- Mange innenfor dette markedet er ikke helt sikker på hva de driver med, vi ønsker å være sikker på dette. Vi har heller ikke dårlig tid, sa Gjelsten til digi.no i en kommentar like før Grand Prix- løpet i Arendal forrige uke.

Det lyktes ikke digi.no å få kontakt med Gjelsten i dag tidlig.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra