BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gjør Palm og Newton til håndskriftsgjenkjenner for Mac og PC

Lommemaskinene Palm og Newton gjenkjenner din håndskrift. Hva er da mer naturlig enn å bruke dem som terminaler for å få din PC eller Mac til å gjøre det samme? Du trenger bare programvare til 160 kroner.

Eirik Rossen
20. aug. 1999 - 11:53

Det er en meget allsidig tidligere student fra Stanford University som har begått programvaren. Adam Tow studerte et område det amerikanske prestisjeuniversitetet kaller symbolske systemer, der emner hentes fra informasjonsteknologi, filosofi, psykologi og lingvistikk. Hans spesialområde innen symbolske systemer var samhandling mellom menneske og datamaskin. Han opprettet Foundation Systems for å selge og markedsføre det han lager. Det første produktet er en suite kalt WriteHere.

WriteHere installeres på din Mac eller Windows-PC. Når du kopler en lommemaskin av type Palm eller Newton til Mac-ens eller PC-ens serieport, lytter WriteHere i bakgrunnen etter signaler fra lommemaskinen. Det du skriver på lommemaskinen mates direkte til den aktive applikasjonen.

Det betyr at den håndskriftsgjenkjenningen du har på lommedatamaskinen, også kan brukes mot Mac-en eller PC-en.

Foundation Systems mener WriteHere også kan brukes i andre sammenhenger, for eksempel til spillkontroll.

Programmet selges over fra selskapets nettsted til 19,95 dollar. Mac-utgaven er tilgjengelig straks, Windows-versjonen er under utvikling.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra