JUSS OG SAMFUNN

Glemt å kjøpe julegaver? Klikk på panikk-knappen

Mediehuset MTG har lansert nettstedet julepanik.nu for de med ordentlig julepanikk og som ikke har alle gavene klare... Klikk på den røde, blinkende knappen som det står "panikbeställ" for rask service...

Hilde Nyman
22. des. 1999 - 13:18

Mediehuset Modern Times Group (MTG) lanserte 17. desember i år nettstedet for svensker med julepanikk. Førjulstiden har det kanskje gått litt vel fort for noen, og plutselig innser man at julegavene ikke er i boks likevel. Og det er for sent å handle på nettet - de fleste steder i alle fall.

Men MTG har nå løsningen klar for svensker med panikk - om de bor i de sentrale deler av storbyene Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Nettstedet julepanik.nu selger artikler som CD-er, DVD-filmer, spill eller sportsutstyr.

Fram til julaften morgen klokka 09:30 tar nettstedet imot bestillinger, og garanterer da levering innen klokka 15:00 samme dag.

Nettstedet er resultatet av et samarbeider mellom TV3, Metro, RIX FM, CDON.com, Joy4life.com og gamerson.com.

Kunder må betale 75 kroner for å få varene sendt hjem til seg, og kan velge å betale enten med faktura eller med systemet til Comviq som er betaling med GSM-telefon.
Så svensker som begynner å bli rammet av julepanikk må fortest mulig trykke på den røde, blinkende knappen hvor det står "panikbeställ"...

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra