BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gratis OPENSTEP for Apple-utviklere

Apple Computer har gjort Prelude to Rhapsody - som inneholder en rekke OPENSTEP-verktøy - gratis tilgjengelig for alle som er medlem i Apples "Developer Program".

Jens Kanden
21. mai 1997 - 18:11

Som digi rapporterte i forkant av Apples World Wide Developers Conference (WWDC), fikk alle konferansedeltagerne gratis Prelude to Rhapsody - en samling utviklingsverktøy for Rhapsody, deriblant OPENSTEP.

Apple Computer har bestemt seg for å gi bort Prelude to Rhapsody til utviklere som ikke hadde anledning til å delta på WWDC. Alle utviklere eller selskaper på verdensbasis som er medlemmer i Macintosh Developer Program eller Apple Media Program, har signert en "non-disclosure-"avtale, og ikke allerede har mottatt Prelude på WWDC, kvalifiserer.

Selskapet ønsker at flest mulig utviklere skal gjøre seg kjent med Rhapsody og nødvendige verktøy, slik at de kan utvikle applikasjoner for Rhapsody, Apples nye operativsystem.

Prelude to Rhapsody inneholder OPENSTEP User 4.2 for Mach Prerelease 2, OPENSTEP Developer 4.2 for Mach Prerealease 2, OPENSTEP Enterprise 4.2 for Windows NT and Windows 95, og relatert online-dokumentasjon. Tilbudet gjelder ett sett med verktøy per medlemskap. Apple oppfordrer interesserte til å handle raskt da selskapet har et begrenset antall tilgjengelig. Apple presiserer at bonusvedlegget av WebObjects som WWDC-deltakere fikk, ikke er inkludert.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra