KARRIERE

Gullvinnende Baron fant toppjobb gjennom Jobshop

Den Internett-baserte rekrutteringstjenesten Jobshop har kapret den olympiske gullsvømmeren fra Moskva-OL 1980, Bengt Baron, som ny administrerende direktør for selskapets skandinaviske satsing.

Øystein Kvistad
21. sep. 1999 - 01:00

Samtidig med ansettelsen av Bengt Baron som sjef for Jobshops nyopprettede kontor i Stockholm, varsler selskapet at all virksomhet i det skandinaviske markedet skal samles under Barons ledelse.

Jobshops konsernledelse skal fortsatt være lokalisert i Oslo, men rent fysisk er det ikke lenger samlokalisert med markedsapparatet for det lokale markedet. I stedet får hvert marked en lokal ledelse, der målet er å være markedsleder i alle markeder det Jobshop har tilstedeværelse, opplyser selskapet i en pressemelding.

Bengt Baron, som for noen sportsinteresserte tør være kjent som olympisk vinner i svømming fra Moskva- OL i 1980 (da bl.a. Norges idrettsstjerner satt hjemme foran TV-en og boikottet med potetgull og pils), kommer fra Kodak hvor han var ansvarlig for kosnumentdivisjonen i Norden og Baltikum. Han har dessuten ledererfaring fra velrenommerte selskaper som McKinsey, Coca-Cola Company og Frionor - i sistnevnte selskap som administrerende direktør.

Ved siden av det nye Stockholms-kontoret har Jobshop kontorer på Nesbru, i Oslo, Bergen, Malmø og København.

Selskapet hentet nylig inn 170 millioner kroner i frisk kapital for videre ekspansjon i Europa (se egen sak nedenfor).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.