BEDRIFTSTEKNOLOGI

Gyllen mulighet for PC-kvintett

Ivrig dansende rundt gullkalven finner vi AST, Dell, SNI, Cinet og Compaq/Telenor. Idag offentliggjøres nemlig hvem som vinner gullkontrakten på inntil 15.000 hjemme-PCer til Statoils ansatte. Dagens Telecom melder at champagnekorkene gikk i været hos Dell mandag ettermiddag. Om noen timer får du detaljene om kontrakten og vinneren.

Jens Kanden
4. feb. 1997 - 07:30

Idag klokken 12:00 offentliggjør Statoil hvem som vinner årets PC-kontrakt om å levere forventningsvis 10-15.000 hjemme-PCer til Statoil-ansatte. Dansende rundt gullkalven finner man AST, Dell, SNI, Cinet og Compaq/Telenor. Hjemme sitter IBM som ikke fikk være med til finalen. 13 PC-leverandører ble invitert til anbudskonkurranse, og fem selskaper ble invitert til siste runde.

Dagens Telecom meldte mandag ettermiddag at champagnekorkene fløy høyt hos Dell på Lysaker, noe som kan bety at Lasse Syversen og co. stakk avgårde med seieren. Dagens Næringsliv skriver også at Dell trakk det lengste strået.

- Statoil har vært skikkelig hemmelighetsfulle med denne kontrakten, forteller Lasse Syversen, salgsdirektør i Norden for Dell. Saken skulle vært avgjort fredag, men ble utsatt til mandag. Leverandørene får ikke beskjed om avgjørelsen noe særlig før Statoils offentliggjøring tirsdag klokken 12:00. Det skrives at "champagnekorkene fløy" hos oss, men det stemmer rett og slett ikke. Vi har avvikende regnskapsår og hadde en markering av dette. Jeg må inrømme at jeg er skikkelig spent, avslutter Syversen.

Om noen timer gir vi deg detaljene rundt kontrakten og den endelige bekreftelsen på hvem som vant kjempekontrakten.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.