BEDRIFTSTEKNOLOGI

Håper på rask avvikling

Tormod Hermansen håper på en rask avvikling av "Newtel", selskapet han selv er konsernsjef for. Han vil ikke ta skylden for at alt gikk galt, til tross for at han nå har to mislykkede fusjonsforsøk bak seg. - Jeg mente det var verdt å jobbe for, men må nok innse at samarbeidet mellom selskapene må skje på en annen måte en fusjon.

Frode Eriksen
16. des. 1999 - 21:56

Det gikk i knappe to måneder før det hele sprakk. Konsernsjef i Telenor/Telia, Tormod Hermansen sier at han håper på en rask separasjonsperiode for de to selskapene slik at de kan ta fatt på arbeidet. - Jeg tror begge selskap har sterk felles interesse i å gjennomføre oppløsningen på en ryddig og verdig måte.

- Jeg trodde veldig på dette, og på potensialet for verdiøkning i de to selskapene, sa Hermansen, som likevel mener at både Telenor og Telia har gode forutsetninger for å lykkes

Spørsmål om når han selv forstod at fusjonen ikke ville gå, ville han nødig svare på.

Hermansen tror ikke at en oppløsning av fusjonen etterlater to skadeskutte selskap, siden fusjonen ikke var nødvendig for noen av selskapene. - Men vi kunne utnytte flere muligheter i fellesskap.

Hermansen utelukket ikke at han kom tilbake til selskapet på en eller annen måte, og henviste til styret om det var noen måte han kan passe inn i Telenor på.

Om salget av Telia Norge understreket Hermansen at dette var en prosess styrt av Telia AB i Sverige, og at salget ikke var rørt at norske hender. - Det er Stig-Arne Larsson som har håndtert denne prosessen, understreket Hermansen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.