BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hardware.no avslører store prisforskjeller i markedet

Hardware.no arrangerer hvert kvartal en undersøkelse over priser på forskjellige norske nettbutikker. Prisforskjellene er store, så her kan det være penger å spare.

Lars Kvanum
3. mai 2000 - 06:01

Penger spart er penger tjent heter det, og få steder er vel det så sant som i databransjen. Prisforskjellene kan være store, og endringer skjer kjapt. Derfor er det viktig å holde seg informert i markedet og foreta grundige undersøkelser før man kjøper noe.

Hardware.no arrangerer hvert kvartal en test for å avsløre hvem som er dyre og billige. Som nevnt endrer prisene seg raskt i dette markedet, men tester som dette kan gi en god pekepinn på hvem det er verdt å undersøke hos før man handler. I siste kvartalstest ble det blant annet avslørt at ekspedisjonsgebyret kunne komme opp i hele 500 kroner hvis man handlet på "riktig" sted.

De tre store vinnerne i dette kvartalets test var i denne rekkefølgen:

  • PC Max
  • Multicom og
  • Compunet.

Hardware.no advarer likevel mot at lavest pris ikke alltid betyr best service, og det er også viktig å huske at selv om en butikk ikke er best totalt sett, så kan den være best ved kjøp av enkeltprodukter eller i andre kombinasjoner. Testen er dog gjort med et bredt utvalg av populære produkter for å gjøre resultatet så rettferdig som mulig.

Hele testen kan leses på Hardware.no sine websider.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra