BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hercz henter inn forsterkninger

Gründer og daglig leder i Teletopia, Robert Hercz, overlater sjefsstolen i selskapet til Consorte-avhopper Ole Martin Bøe Olsen fra 1. mars. - Jeg har i over to år lett etter en jeg kan gi bort nøklene til. Nå fant jeg endelig den rette, sier Hercz til digitoday.no.

1. feb. 2001 - 06:01
Robert Hercz

- Det jeg kan best er å utvikle nye og gode teletjenester. Administrasjon og ledelse er jeg ikke like sterk på, selv om jeg kan si meg stolt over det jeg har fått til som gründer og leder av Teletopia AS. I 1999 omsatte selskapet for 53 millioner kroner, vi fikk et resultat på nesten 5,5 millioner kroner, og selskapet har null kroner i gjeld, sier Hercz til digitoday.no.

Det er med andre ord et selskap ved ytterst god helse som tidligere administrerende direktør i Consorte Norge, Ole Martin Bøe Olsen, overtar styringen av 1. mars.

- Det å få noen å gi bort nøkkelen til har jeg ventet lenge på. Jeg har sondert markedet etter den rette personen i vel to år. Nå har jeg funnet ham, sier Hercz til digitoday.no.

Foruten Ole Martin Bøe Olsen har Hercz også headhuntet en annen kjent Consorte-leder til Teletopia. Tidligere salgsdirektør i Consorte, Tore Svalstog, begynner i dag i samme rolle i Teletopia.

Svalastog, Bøe Olsen og Hercz vil sammen utgjøre ledergruppen i Teletopia, forteller Hercz, som blir teknisk direktør, eller CTO, når Bøe Olsen om vel en måneds tid inntar sjefsstolen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.