BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hermansen ber visekonsernsjefen om å vurdere sin stilling

Konsernsjef i Telenor/Telia, Tormod Hermansen, ber visekonsernsjef Stig-Arne Larsson om å vurdere sin stilling. Årsaken er at Larsson uten å informere Hermansen bestilte en rapport om hvor hovedkontoret for mobilvirksomheten burde ligge.

Frode Eriksen
10. des. 1999 - 09:28

I rapporten som flere svenske aviser presenterte på onsdag på grunnlag av en artikkel i Dagens IT konkluderes det med at mobilvirksomheten bør styres fra Oslo av balansemessige grunner, selv om Stockholm forretningsmessig sett er det beste valget.

Hermansen fortalte på en pressekonferanse torsdag at han ikke kjente til at rapporten var bestilt da den ble distribuert på styremøtet onsdag. På denne pressekonefransen sa Hermansen at han ville ta en prat med den det gjaldt.

Ifølge VG var det visekonsernsjef Stig-Arne Larsson som bad om at rapporten ble utarbeidet uten å informere Hermansen, og på pressekonferansen torsdag sa Hermansen at han skulle ta en prat med den av de to visekonsernsjefene det gjaldt.

Ut over kvelden spisset Hermansen sine uttalelser. Til NRK Redaksjon 21 sa Hermansen at vedkommende selv må vurdere hvilke konsekvenser han vil måtte trekke av det som har skjedd, og at det i valget mellom konsernsjefens eller visekonsernsjefens avgang ville måtte bli visekonsernsjefen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra