BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hitachi med flatskjerm spesielt for spill og video

Et problem med mange LCD-skjermer er dårlig støtte for raske endringer i skjermbildet. Hitachi har nå lansert en skjerm med svært kort responstid.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
10. mars 2003 - 14:47

Hitachis nye LCD-skjerm, den 17 tommer store CML174SXW, er ifølge selskapet spesielt tilpasset til bruk sammen med dataspill og multimedia. Skjermen har svært kort responstid ved endringer av skjermbildet, slik at skygger av tidligere bilder, som man ofte kan se på andre LCD-skjermer, vil reduseres betydelig.

Med en responstid på tolv millisekunder for å tenne, og fire millisekunder for å slukke bildepunkter vil den nye Hitachi-skjermen være blant de beste på dette området. Svært mange skjermer har en tilsvarende responstid på mellom 30 og 35 millisekunder - spesielt de rimeligere skjermene.

- Mange som spiller dataspill har tidligere vært tvunget til å ha en stor og plasskrevende CRT-skjerm, men nå er det endelig mulig å velge en flatt og elegant LCD-skjerm, sier Kenneth Bergman, produktsjef hos Hitachi i Norden, i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
Tietoevry
En voldsom økning i svindelforsøk

Skjermen har eller en betraktningsvinkel på 160 grader, både vertikalt og horisontalt, et kontrastforhold på 400:1 og en anbefalt oppløsning på 1280 x 1024 punkter. Skjermen har som vanlig både VGA- og DVI-inngang, samt bord- og veggfester.

Veiledende pris er 5300 kroner inkludert mva. Skjermen har da tre års byttegaranti på stedet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.