BEDRIFTSTEKNOLOGI

Hjemme-PC til alle Boligsamvirkets medlemmer

Medlemmer og ansatte i boligbyggelagene får nå tilbud om en fullt utstyrt hjemme-PC, inkludert brukerstøtte i tre år. Dette fremgår av avtalen som nå er undertegnet av NBBL og Telenor

Therese Werenskiold
28. aug. 1998 - 17:43

Boligsamvirket har 560.000 medlemmer og 1.200 ansatte, noe som kan gjøre avtalen til den hittil mest omfattende i sitt slag, skriver Telenor i en pressemelding.

Telenors eget Brukerstøttesenter skal gi medlemmene og de ansatte nødvendig bistand knyttet til leveranse og bruk av maskin- og programvare. Både Internett-abonnement og fri brukerstøtte ved hjelp av gratis grønt nummer, gjelder i tre år. Hjemme-PC-pakken inkluderer en IBM APTIVA E-48-PC med lydkort, CD-rom (DVD2), 15 tommers skjerm, Canon fargeskriver og ISDN-kort eller modem, en omfattende programvarepakke og en egen Windows desktop utviklet spesielt for Boligsamvirket.

Prisen er satt til 16.900 kroner, og vil kunne revideres en gang hvert kvartal, i tråd med utviklingen i markedet. Medlemmene og de ansatte tilbys også finansieringsløsning, hvis avbetaling foretrekkes fremfor kontant oppgjør. Forutsetningen for å kunne benytte seg av tilbudet er medlemskap i et boligbyggelag tilknyttet NBBL.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.