BEDRIFTSTEKNOLOGI

HjemmeNett ikke for Mac

HjemmeNett er ikke tilrettelagt for nettbrukere som sverger til Mac-plattformen, men HjemmeNett synes heller ikke det er så viktig: Kun ti prosent av brukerne kjører noe annet enn siste versjon av Netscape eller Explorer for Windows.

Hilde Nyman
15. des. 1998 - 16:35

HjemmeNett lanserte denne høsten, sterkt forsinket, en ny versjon av sin tjeneste, en tjeneste som overhodet ikke er tilrettelagt for Mac-brukere. Faktum er Mac-brukere idag ikke kan bruke den nye tjenesten i det hele tatt, de er henvist til den forrige utgaven av nettstedet.

Kort tid etter lanseringen kunne digi.no melde at den nye tjenesten heller ikke var tilrettelagt for brukere av nettlesere som ikke var nyeste versjon.

HjemmeNett vil ikke love at Mac-brukere får lettere tilgang til tjenesten med det første.

- Vi må se an trafikken på den nye tjenesten i forhold til den gamle. Trafikken vår har hittil vist at rundt 90 prosent av brukerne har siste versjon av Netscape eller Internet Explorer for Windows installert. De resterende ti prosentene kjører 3.0-versjoner, Opera, MAC og annet, sier utviklingssjef i HjemmeNett, Bård Brænde til digi.no.

Brænde forteller videre at den gamle versjonen av HjemmeNett er tilgjengelig for "andre" brukere, og man kan da lese nyheter og teasere som også er på den nye versjonen, men ikke noe mer - foreløpig.

Han vil ikke spekulere i hvor lang tid det vil ta før de eventuelt endrer de tekniske spesifikasjonene på tjenesten slik at flere får tilgang. Noen garanti for at Mac-ere noen sinne vil få tilgang til nye HjemmeNett, vil han heller ikke gi.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra