JUSS OG SAMFUNN

HjemmeNett med ny leder

Toralf Ekelund går av som daglig leder i HjemmeNett på grunn av slitsom pendling. Stafettpinnen går videre til Runar Lie, som kommer fra Computer 2000.

Hilde Nyman
7. juli 1998 - 18:02

Opplysningene om at Runar Lie erstatter Toralf Ekelund som daglig leder av HjemmeNett blir bekreftet av begge.

Utover dette vil ikke Lie kommentere opplysningene. Han skal tiltre stillingen 1. august i år og kommer fra stillingen som markedssjef den norske avdelingen av Computer 2000 - et av verdens største datadistribusjonsselskaper.

- Jeg slutter primært fordi jeg har pendlet mellom Fredrikstad og Oslo. Avstanden er for lang, sier Ekelund til digi.no.

Ekelund har ingen ny jobb å gå til, men sier at det ligger i kortene at hans neste arbeidsplass nok blir noe nærmere hjemmet i Fredrikstad.

I vår sluttet markedsdirektør Bente Klemetsdal i sin stilling, og da uttalte Ekelund at han skulle se an om man trengte en markedssjef.

- Vi sa ikke at vi ikke skulle ha en markedssjef, men at vi skulle avvente det et par måneder. Fatmir Bratli-Nikqi, som kommer fra Mexx-kjeden er ansatt som salgssjef, opplyser Ekelund.

HjemmeNett kommer til å lansere en ny versjon av tjenesten i løpet av august/september.

HjemmeNett ble startet høsten 1997 og eies av Hjemmet Mortensen (37,5 prosent), Orkla Media (37,5 prosent) og Egmont Holding (25 prosent).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.