BEDRIFTSTEKNOLOGI

HotJava Views for Windows

E-post-applikasjonen fronter JavaSofts lansering av HotJava Views for Windows.

Liv Torild Mytting
14. juli 1997 - 17:14


Versjon 1.1 tilbyr allerede et grafiskt brukergrensesnitt for JavaSofts Java PC, som i det store og hele konverterer et desktopsystem til NC, men Javas plattformuavhengighet gjør HotJava Views også ideell som e-postsystem i andre miljøer: - Applikasjonen kan løse integrasjonsproblemet på forskjellige plattformer og med forskjellige arbeidsoppgaver, sier JavaSoft.

- Dersom brukerne får en e-post-klient som kjører på hvilken som helst plattform, ville det være ensbetydende med suksess, sier Carole Amos, produktsjef for Java-appliksjoner i JavaSoft. - Det er en så enkel ting å få gjort, men det blir aldri gjort, legger Amos til.

JavaSoft er ikke alene om å love plattformuavhengighet. Mer etablerte selskaper på e-post-system-markedet lager allerede versjoner av e-post-klienter som er omskrevet i Java for Windows-maskiner og javabaserte applikasjoner. Lotus planlegger å slippe både Lotus Mail i javautgave og Kona applets denne sommeren.

På tross av alle fordelene, har mottagelsen av Java e-post-systemet så langt vært lunken i markedet, ifølge analytikere som følger produktet.
"Vi befinner oss fortsatt i en periode hvor vi venter og ser, sier IDC-analytiker Mark Levitt. Jeg synes fremdeles disse applikasjonene er avgrenset til NCer, sier han.

HotJava Views vil gå ut i beta testing senere i sommer og skal etter planen være tilgjengelig utpå høsten.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.