BEDRIFTSTEKNOLOGI

HP: - Feilsitert om Skrivervik-samarbeid

Markedssjef i Hewlett Packard, Jan Wigen sier til digi.no at han er feilsitert i siste utgave av Computerworld. Wigen hevder at han aldri har kommet med samarbeidsinvitt overfor Skrivervik Data.

Eirik Flaa
2. sep. 1998 - 17:31

Jan Wigen i Hewlett-Packard (HP), tar sterk avstand fra sitatene Computerworld presenterer i sitt tirsdagsnummer. Ifølge Computerworld skal Wigen ha kommet med en åpen invitt om samarbeid med Skrivervik Data.

- Dette er ikke riktig. Jeg gikk aldri med på å komme med en slik invitt, sier Wigen til digi.no. Han legger til at det i dagens situasjon er fullstendig urealistisk med et slikt samarbeid.

- For det første har Skrivervik dedikert seg til Sun som er vår hovedkonkurrent i Norge på Unix. I tillegg må man ta i betraktning at Merkantildata er vår største eksterne forhandler av Unix-systemer. Jeg har fått flere opprørte henvendelser fra Merkantildata som ikke var særlig begeistret for at vi skal spille ball med Ark/Skrivervik/Sun-systemet, sier Wigen som forklarer at Merkantildata heller ikke forhandler Unix-utstyr fra Sun.

Wigen forklarer overfor digi.no at det han mente å si var at Skriverviks kompetanse på Unix ville gjort selskapet til en god samarbeidsparter for HP. Forutsetningen for et slikt samarbeid, måtte imidlertid vært at Skrivervik i fremtiden satser på et bredere produktspekter fra flere leverandører.

Han understreker igjen at et slikt samarbeid ikke er aktuelt idag.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.