RESULTATERFINANS

Hugin henter inn 52,6 millioner kroner i rettet emisjon

Det norske finansinformasjonsselskapet Hugin hentet tirsdag inn 52,6 millioner kroner i frisk kapital til selskapets internasjonale ekspansjon.

Øystein Kvistad
28. mars 2000 - 18:25

Sundal Collier har vært rådgiver og tilrettelegger for kapitalinnhentingen, som i dag førte 6,8 millioner euro inn i Hugin-kassa, opplyser selskapet i en pressemelding.

Avanse, Odin, Gjensidige, Vesta og K-Kapitalforvaltning er blant deltakerne i kapitalutvidelsen. Også de ansatte og styret i Hugin benytter seg av tilbudet, og står for omlag to prosent av innsprøytningen på til sammen 52,6 millioner kroner.

Administrerende direktør Haakon Ambjørndalen i Hugin Group mener tilførselen av friske penger vil gi "et solid grunnlag for videre utvikling av selskapets produkter og tjenesteportefølje". Pengene vil dessuten komme godt med når Hugin for alvor skal rulle ut sin tjeneste i England og Tyskland.

I skrivende stund distribuerer Hugin sanntids finansnyheter fra i overkant av 300 børsnoterte selskaper i Norden, England, Sveits, Tyskland og BeNeLux-landene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.