KARRIERE

Humoristisk byråkrat blir PR-rådgiver

Janne Log Røren begynner som kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden.Kiese. Hun har ti års byråkrati-erfaring, noe GK-sjef Stein Jacob Frisch mener det er økende behov for blant PR-byråets kunder.

Therese Werenskiold
9. aug. 2001 - 12:22

Janne Log Røren (33) har ti års erfaring fra Nærings- og handelsdepartementet, Konkurransetilsynet, Samferdselsdepartementet og EFTA-Sekretariatet i Genève

Hun blir tilknyttet Geelmuyden.Kieses base for myndighetskontakt.

Janne Log Røren.
Janne Log Røren.

- Janne Log Røren er offensiv, åpen, har integritet og dessuten en velutviklet sans for humor, sier administrativ daglig leder i GK, Stein Jacob Frisch i en pressemelding.

Han mener Log Røren har kunnskap og erfaring som GKs kunder har et økende behov for.

Selskapets base for myndighetskontakt består blant annet av ni kommunikasjonsrådgivere i Norge. Ifølge pressemeldingen fokuserer disse på påvirkning av offentlige beslutningsprosesser og håndterer et voksende antall kunder innen offentlig sektor, som ønsker å kommunisere bedre med sine kunder, skattebetalerne.

- Før var det politiske miljø svært skeptisk til kommunikasjonsrådgivere. I løpet av de siste to årene har holdningen endret seg dramatisk, sier Frisch.

Han mener både byråkratiet og politikere i større grad setter pris på at bedrifter og organisasjoner får hjelp av PR-byråer.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.