JUSS OG SAMFUNN

Hverdags-guru

Han startet med en hjemmeside med linker til all verdens nettaviser, og endte opp som guru og rådgiver - med ekspertise på hverdagsproblemene.

Arne H. Krumsvik
18. juni 1998 - 08:48

Steve Outing var nettavis-verdenens første internasjonale kjendis, og gjennom sin spaltistvirksomhet i Editor&Publishers nettutgave holder han koken som nettavisenes "Klara Klok". Mye av stoffet til spalten sin henter han fra epost-lista "online-news", som han selv var initiativtager til i 1994.

Til daglig telependler han fra Boulder i Colorado til sin redaktør i New York og oppdragsgivere på flere kontinenter. Men han kommer seg også ut på veien: Steve Outing er en fast deltaker på det meste av internasjonale konferanser i bransjen.

Er du ute etter de store tankene om de overgripende strategiske implikasjonene av medienes hamskifte til total digitalisering, er det mulig du ikke får det store utbyttet av Steve Outings skriverier. Men er du opptatt av hva andre medievirksomheter har av praktiske erfaringer, kan det være verdt å sjekke spalten de tre gangene i uka den publiseres.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.