BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ibas satser i Hong Kong

Dataredningsselskapet Ibas har åpenbart truffet godt med sin satsing i Asia. Nå øker de tilstedeværelsen i området og inngår distributøravtale med DBTRONIX, et av de ledende datasikkerhetsselskapene i Hong Kong.

Øystein Kvistad
13. sep. 2002 - 08:52

Etter at Ibas åpnet sitt datterselskap i Singapore mars 2002, har det asiatiske markedet utviklet seg bedre enn forventet. Nå ekspanderer selskapet ytterligere gjennom en avtalen med DBTRONIX. Avtalen innebærer at DBTRONIX i første omgang skal fokusere på salg av tjenester innen datarekonstruksjon og datasletting. På lengre sikt ønsker Ibas også å levere tjenester innen dataetterforskning i Hong Kong og Kina, opplyser Ibas i en pressmelding.

Selv om Hong Kong på mange områder, teknologisk ikke minst, kan sammenlignes med Norge, er det få selskaper som i dag tilbyr tjenester innen forretningsområdene Ibas representerer i metropolen.

- Vi forventer en sterk vekst i etterspørselen etter våre tjenester i regionen. DBTRONIX har etablerte kanaler og solide kunderelasjoner i Hong Kong og Kina, og Ibas ønsker å være med å videreutvikle disse kanalene, sier administrerende direktør Arve Saghaug i Ibas AS.

Han forklarer at Ibas Singapore vil håndtere datarekonstruksjonssakene som selges i Hong Kong og Kina, dermed økes oppdragsmengden ved nordmennenes asiatiske laboratorium øke.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.