KORTNYTT

Infinigate skal distribuere PGP i Norge

Infinigate har inngått distribusjonsavtale med kryptoleverandøren PGP Corporation

1. nov. 2005 - 14:51

Avtalen innebærer at Infinigate skal distribuere PGP Corporations produkter i Norge og Sveits, hvor PGP hittil har håndtert distribusjonen selv.

PGP («Pretty Good Privacy») er en krypteringsteknologi som ble utviklet i 1991, og er i dag verdens mest utbredte løsning for å kryptere e-post. En rekke leverandører inkluderer PGP-kryptering i sine produkter, og teknologien benyttes av 84 prosent av bedriftene på Fortune 100-listen.

Ifølge PGP Corporation ble Infinigate valgt på grunn av deres erfaring i bedriftsmarkedet, og merverdien de tilfører produktene gjennom tekniske kompetanse, kurstilbud og forhandlersupport.

David Martinez, grunnlegger og leder av Infinigate-gruppen, mener PGPs krypteringsteknologi er akkurat det de har manglet for å kunne tilby en komplett portefølje av sikkerhetsprodukter.

Kjente PGP-produkter er blant annet PGP Desktop, harddiskbeskyttelsen PGP Whole Disk Encryption og PGP Universal til sentral forvaltning og dekryptering. Til sammen gir disse en løsning med e-postkryptering på gateway- og desktopnivå, digitale signaturer, diskkryptering, sikker sletting av data, komprimerte og krypterte filarkiver, samt krypterte løsninger for lynmeldinger, FTP-overføring og batch-prosessering.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.