RESULTATERFINANS

Ingen fastpris-surf fra AltaVista

Den amerikanske portalgiganten skapte furore da selskapet lanserte sin Internett-tjeneste- fastpris Internett- i England tidligere i år. Men det ble med lanseringen- ingen har sett noe til produktet.

Sigvald Sveinbjørnsson
22. aug. 2000 - 08:02
AltaVista
Les mer om AltaVista sin lansering:
Får Internett til 120 kroner i året
Kaster seg på britisk gratiskarusell
I britiske medier har det uansett lenge vært spurt etter hvem som bruker AltaVista sin mye omtalte tjeneste. Aviser og radiostasjoner, pratekanaler og nettsteder ba folk gi beskjed hvis de brukte AltaVista sin Internett-tjeneste for å koble seg til nettet. Ingen har meldt seg så langt.


Mandag forteller AltaVista at de ikke har noen kunder på denne tjenesten (fastpris- Internett) og var satt på hold inntil videre, det skriver Wall Street Journal.

Tilbudet fra AltaVista var ifølge pressemeldingene fra selskapet: "ground-breaking" og skulle bli lansert i slutten av juni.

Det er ikke sikkert når AltaVista kommer til å lansere tjenesten, eller om de kommer til å gjøre det i det hele tatt. All den gode PR-en selskapet fikk da de lanserte sin "fastpris" tjeneste er ikke slik den en gang var. Wall Street Journal skriver at til og med britenes statsminister Tony Blair applauderte planene til AltaVista.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra