BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ingen greide å få Microsoft SQL Server opp i en prosent av Oracles ytelse

På Comdex-messen i fjor høst lovet Oracle-sjef Larry Ellison å gi en million dollar til den som fikk Microsoft SQL Server opp i én prosent av Oracles ytelse. - Ingen fikk det til, bekrefter Ken Jacobs, visepresident i Oracle, til digi.no.

Eirik Rossen
25. juni 1999 - 13:13

Ken Jacobs kom med opplysningen under en uformell seanse under den pågående konferansen til Oracles europeiske brukergruppe, EOUG.

Utfordringen kom under Ellisons sytti minutter lange hovedtale på Comdex-messen i Las Vegas i november i fjor. Den som fikk Oracles standardtest ("benchmark") innen transaksjonsprosessering til å kjøre på Microsoft SQL Server 7.0 med minst én prosent av Oracles ytelse, skulle få en million dollar. Utfordringen er nå avviklet grunnet manglende interesse.

Jacobs forteller at flere raskt voksende nettsteder har fått problemer med ytelsen og skalerbarheten til SQL Server etter hvert som trafikken øker. I våres kunngjorde tre kjente amerikanske nettsteder uavhengig av hverandre - Digital Impact, Insurance Holdings of America og Techies.com - overgang til Oracle fordi de mente de ikke kunne stole på at SQL Server ville greie den raske trafikkøkningen de opplevde.

Oracle svarer i kjent stil, med et eget Java-basert verktøy som forenkler overgangen fra SQL Server til Oracle8. Verktøyet - Oracle Migration Workbench - kan lastes gratis fra Oracles nettsted.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra