BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ingen Janco-løsning for Telenor

Det er langt igjen før Telenor kan slå kloa i Janco Kabel-TV. - Vi har lenge pratet med de finske eierne uten at samtalene har blitt konkrete, sier konserndirektør for økonomi/finans i Telenor, Jon Fredrik Baksaas.

Frode Eriksen
5. des. 1996 - 16:00

- Det er selger som styrer tempoet, sier Baksaas til digi:tele.

Han slår fast at det hadde ligget store synergieffekter i å samkjøre de to kabelanleggene i Oslo, og at det ikke er tvil om at Telenor har stor interesse av en eller annen form for samarbeid med Janco. - Men ikke for en hver pris, legger han til.

I dag er det svært usikkert hva som kommer ut av Telenors samtaler med Jancos finske eiere i Helsinki Media - og om det kommer noe ut av samtalene i hele tatt. Ifølge Baksaas kan det like sannsynlig med et kjøp som et samarbeid - om det blir noe i hele tatt.

- Vi vet jo ikke om det er Telenor som kjøper Janco Kabel-TV, sier Baksaas, og viser til at Nordkabel sitter med solid utenlandsk eierskap. Han mener at det er minst like sannsynlig med et samarbeid mellom Nordkabel og Janco.

Telenor Avidi fikk ny sjef 1. desember da administrerende direktør Dag Honningsvåg tiltrådte i stillingen. Han sier til digi:tele at presseoppslagene om Telenor og Janco stort sett er basert på spekulasjoner. Han legger til at slike kjøp styres fra Telenor sentralt og ikke fra Telenor Avidi.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.