BEDRIFTSTEKNOLOGI

- Ingen kommentar X 3

- Det er selvfølgelig ingen hos oss som kan kommentere om vi har samtaler med Dagens Næringsliv og Dagbladet eller ikke, sier Steffen Hellum, markedsdirektør i EUnet. Ryktene om at de to Telenor Online-kundene nå er på vei ut av Scandinavia Online og inn i de åpne armene til EUnet fortsetter imidlertid.

Rune F Olsen
23. okt. 1996 - 12:45

Hverken Dagbladet eller Dagens Næringsliv ønsker å kommentere ryktene. Bent Brugård, administrerende direktør i Telenor Online, hevder at ryktene er ubegrunnede. Men er de egentlig det, Steffen Hellum?

- Det er selvfølgelig ingen hos oss som kan kommentere disse ryktene, svarer han digi:tele. Han ønsker ikke å hverken bekrefte eller avkrefte ryktene om at nettleverandøren EUnet nå er i samtaler med de to store medieaktørene.

Hvis Dagbladet og Dagens Næringsliv tok kontakt, rent hypotetisk, ville dere vel ikke akkurat avvist dem?

- Hvis de ble kunder av oss, er selvfølgelig det noe vi ville ha satt stor pris på. Det er tross alt snakk om to aktører som jeg vil tro de fleste nettleverandører vil ha som kunder. Det jeg kan si er at det ikke ville vært unaturlig hvis Dagens Næringsliv kom til oss hvis de ønsket seg ut av samarbeidet med Telenor Online. Vi leverer allerede infrastruktur til DN, sier Hellum.

At noe pågår i forholdet Dagbladet/Telenor Online virker allikevel sannsynlig. I dag skiftet Dagbladet nettadresse fra www.sol.no/dagbladet til www.dagbladet.no. Telenor Online er nøye med å ha "sol" med i URL-ene til sine kunder for å vise leserne hvor produktet ligger. Om det er en sammenheng mellom ryktene og adresseskiftet blir derimot ikke annet enn spekulasjoner. Så får tiden vise hvor dype røtter i virkeligheten ryktene har.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.