BEDRIFTSTEKNOLOGI

Integrer mobilene med bedriftens telefonsentral

Et produkt fra Trio lar bedriften integrere medarbeidernes mobiltelefoner med telefonsentralen, og helt kutte ut faste telefoner.

13. aug. 2001 - 07:58

Det nordiske konsernet Trio AB har utviklet seg til å bli en stor leverandør av informasjonssystemer for mobil og fast telefoni. Den norske avdelingen Trio Norway opplyser at de har begynt å levere en ny modul i grunnproduktet Trio PresentOffice, kalt Trio Present Mobile Extension. Dette produktet gjør det mulig å integrere alle bedriftens mobiltelefoner mot sentralbordet, og gjør det av med behovet for fast telefon hos medarbeiderne. Ved å supplere produktet med en egen avtale med mobiloperatøren kan man blant annet sørge for en kraftig reduksjon i kostnadene for mobilsamtaler mellom kollegaer.

Løsningen gjør at alle telefonsentraltjenester - beskjeder, fraværsmeldinger, svartjenester, talepostkasse, viderekopling, tilbakekopling til sentralbord ved fravær og så videre - gjøres tilgjengelig for mobiltelefonen på samme måte som for den faste telefonen. Alle medarbeidere får ett telefonnummer hver, og kan ringe hverandre på vanlig internnummer.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.