BEDRIFTSTEKNOLOGI

Internett-guru til Software 97

Esther Dyson vil være tilstede under utdelingen av Rosing-prisen på Software97. Dyson, som er regnet som en av verdens fremste Internett-analytikere, vil holde foredrag om hvordan Internett endrer tradisjonelle maktbalanser i vår hverdag.

Eirik Flaa
20. jan. 1997 - 16:30

Som trekkplaster for utdelingen av Rosing prisen, har Den Norske Dataforening (DND) kapret en av verden fremste eksperter på Internett. Esther Dyson er navnet, og kvinnen er, til tross for sine 1,50 på strømpelessen, en av de største og mest betydningsfulle synserne i den globale IT-verdenen. I tillegg til å holde foredrag driver hun et lite, men inflytelsesrikt selskap med det karakteristiske navnet EDventure. EDventure utgir en månendtlig nyhetsbulletin, Release 1.0, som med sin pris på flere tusen dollar i året er forbeholdt en svært eksklusiv gruppe lesere. I første rekke ledere innenfor bransjen. Selskapet holder også en årlig konferanse der trender og fremtidsutsikter blir presentert av guruen. Virksomheten er ingen pengemaskin, og Dyson omtales ofte som idealist innenfor bransjen. Idealiststemplet ser dessuten ut til å bli bekreftet under hennes besøk på Software 97, der hun i følge DND stiller opp uten vederlag.

Foredraget til Dyson, som vil bli holdt i forkant av Rosing utdelingen, vil i hovedsak dreie seg om endringer i makstrukturen som følge av Internett-utviklingen. Forholdet mellom arbeider og arbeidsgiver, mellom leverandør og kunde, og mellom ulike nasjoner blir sentrale temaer under foredraget, som finner sted på Info-Rama i Sandvika, onsdag 5. februar klokken 09.00.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra