BEDRIFTSTEKNOLOGI

IT-Forlaget lanserer WAP-kanal

ITavisen hiver seg på WAP-bølgen og lanserer torsdag sitt nye nettsted WAPland.no. Tjenesten skal dekke "alt" WAP-relatert stoff med fokus på informasjon og orientering om mobil kommunikasjon.

Per Christian Stokke
15. feb. 2000 - 15:15

IT-Forlaget sitter med både internettpublikasjonen ITavisen og bransjeavisen Telecom Revy i sin stall og skal utvide sin fokus på bærbart:

- I første omgang er det snakk om en norsk tjeneste som tar sikte på å informere om utviklingen innen mobil kommunikasjon. Vi vil ha to kanaler med business-to-business og tre kanaler med business-to-customer, vi vil ha tester av diverse WAP-terminaler og liknende. Målet er å samle alle WAP-tjenester i Norden, men basisen er fremfor alt en nyhetskanal, sier Telecom Revys redaktør Arne Joramo til digi.no.

WAPland skal profileres som et eget nettsted, men skal samtidig lenkes til ITavisen. Tjenesten har allerede sikret seg særskilte avtaler med Telenor og NetCom.

- Gjennom ITavisen har vi avtaler med en rekke portaler for distribusjon av redaksjonelt materiale, og vi tar også sikte på distribusjon gjennom for eksempel WAP-gateways, sier Joramo til digi.no.

For å gjennomføre satsingen har Joramo utvidet staben, blant annet med en heltids test-medarbeider. Inntil nå har Telecom Revy og ITavisen hatt felles redaksjon, men disse skilles ad fra og med onsdag, ifølge Joramo.

Tjenesten WAPland lanseres offisielt på torsdag ettermiddag samtidig med at IT-Forlaget arrangerer et seminar om WAP.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.