BEDRIFTSTEKNOLOGI

Jancos Internett-tilbud videreføres av Telenor

Janco Kabel-TV sitt tilbud om Internettaksess via kabelanlegg videreføres som en del av produktporteføljen til Telenor Online etter nyttår.

Frode Eriksen
12. des. 1996 - 11:00

Det er administrerende direktør i Telenor Online, Bent Brugård, som sier til digi:tele at Jancos tilbud om Internett-aksess via kabelanlegg vil videreføres som en del av den totale produktporteføljen.

- Jeg regner med at Jancos kabeltilbud vil videreføres etter nyttår, sier han, men legger til at det fremdeles pågår diskusjoner om hvordan den nye produktporteføljen skal se ut.

Janco-Kabel-TV lanserte 1. november sitt Internett-tilbud i samarbeid med Schibsted Nett. Av Jancos tilsammen 160.000 kunder i Oslo-området er det i underkant av 10 prosent som har anlegg som krever minimale justeringer før en kan surfe via kabelanlegget.

Markedssjef i Janco Kabel-TV, Geir J. Dyran, melder om god kvalitet og bra med tilbakemeldinger selv om volumsalget ennå har uteblitt. - Vi har etter få ukers drift fått vel 40 kunder som leier kabelmodem av oss og har tegnet Internett-abonnement hos Schibsted Nett.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.