JUSS OG SAMFUNN

Jetzet.com redaktør måtte gå

Internett-tjenesten Jetzet.com publiserte tirsdag udokumenterte rykter om Mette-Marit Tjessem Høiby. Dette førte til at redaktøren for tjenesten ble sparket fra sin stilling. Nå beklager tjenesten at ryktesaken kom frem.

Sigvald Sveinbjørnsson
18. okt. 2000 - 13:35
Jetzet.comMette-Marit
Gudmund Lindbæk


Dette opplyser daglig leder for Jetzet, Kjell-Ola Kleiven til digitoday.no.

- Styret eller administrasjonen var ikke kjent med denne saken. Det var tidligere et styremåte hvor styret bestemte at disse ryktene ikke skulle settes på nettet. Vi har med andre ord ikke kjent med at de kom ut, og ser på dette som ett tillitsbrudd fra redaktørens side, sier Kleiven til digitoday.no.

Lindbæk fikk et ultimatum i dag formiddag og måtte gå fra stillingen. Nå er det Kjell-Ola Kleiven som tar over redaktørstolen.

Kampanje.com skriver i tillegg at annonsenettverket WebAd tar sterk avstand fra Jetzets oppslag, men Kleiven vil ikke kommentere hvorvidt de tror selskapet vil stå uten salgskanal.

- Jeg vil snakke med WebAd direkte, ikke gjennom media, sier Kleiven. Han sier dette oppslaget har vært en stor belastning for nettstedet og at han og selskapet beklager saken sterkt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra