KARRIERE

Jørgen Adolfsson ny Aspiro-sjef

Styret i det svenskbaserte telekomselskapet Aspiro har utnevnt Jørgen Adolfsson til ny administrerende direktør. Adolfsson får ansvaret for selskapets internasjonal ekspansjon. Det hurtigvoksende selskapet har siden etableringen i august i fjor vokst til nærmere 60 ansatte i Sverige og Norge.

Vaktsjef
4. des. 1999 - 14:04

Jørgen Adolfsson (32) har solid bakgrunn fra ledende stillinger i Telenor Mobil og den svenske nettoperatøren Europolitan. Adolfsson, som er en av Aspiros tre gründere, har til nå vært selskapets markedssjef.

Selskapet tar mål av seg til å bli en verdensledende aktør på markedet for mobilt Internett - intet mindre. Aspiro har i skrivende stund rundt 60 ansatte stasjonert ved selskapets kontorer i Oslo, Malmö og Karlskrona. Selskapet utvikler, markedsfører og selger produkter for trådløs kommunikasjon mellom mobile enheter og Internett - mye av det basert på SMS- og WAP-teknologi.

Aspiros tidligere administrerende direktør, Christer Månsson, fortsetter som viseadministrerende direktør med ansvar for forretningsutvikling og

strategiske allianser. Månsson vil ha fokus på forsterkning av eksisterende relasjoner med internasjonale tele- og dataselskap samt utvikling av nye. Han skal også kartlegge og identifisere egnede oppkjøpskandidater innen telecomsektoren i Europa og USA, opplyser selskapet i en pressemelding.

Den tredje Aspiro-gründeren, viseadministrerende direktør Klas Hallqvist, skal etter omorganiseringen av ledelsen konsentrere seg om fremtidig

børsintroduksjon samt videre ekspansjon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra