JUSS OG SAMFUNN

Jubileum ble gravøl

Telenor Online inviterte i går til femårs-jubileum på Børsen Internett Kafé i Oslo. Feiringen ble selvfølgelig preget av fredagens emisjon med Schibsted Nett. I lys av dette, ble arrangementet mer likt et gravøl enn en bursdagsfest.

Rune F Olsen
11. nov. 1996 - 14:00
Fra festen.
Fra festen.

Nå vil selvfølgelig Telenor fortsette sin satsing på Internett, men de gjør det ikke lenger alene. Og derfor følte alle de frammøtte det som litt rart at man feiret et femårsjubileum, når alle visste det ville bli noe nytt fra nyttår av. De rundt 200 frammøtte gjestene - kunder, ansatte, konkurrenter, fiender og eks-fiender - sirkulerte rundt i små grupper, hvor alle spurte om det samme:

- Hva synes du om dette?

Underforstått at "dette" var fredagens emisjon.

- Ja, nei, vet ikke. Får se hva som kommer ut av dette, men det er jo fryktelig spennende, da! var gjenklangen.

Med bare en helg til å ta emisjonen i betraktning, er det kanskje ikke så rart at det ble et såpass stort sprang fra det som arrangementet egentlig skulle være - en feiring - til det det egentlig ble - en mulighet til å spørre sjefer og legmenn om hva som skjer nå. Eller, som en av toppsjefene i Telenor Online sa det: - Man kan jo ikke avlyse festen når vinen er åpnet!

Vi ble presentert suksesstall fra Telenor Online - ikke bare hadde de startkapitalen på 30 millioner intakt, men den hadde også vokst seg større på kontoen - og en obligatorisk beroligelse fra Erik Hagen. Tidligere sjef for Schibsted Nett, fra nyttår av ved roret for det nye Scandinavia Online.

"Steinar" - stand-up-komikeren Jon Schau - fikk Bent Brugård, fremdeles administrerende direktør i Telenor Online, til å danse på scenen, mens Microsoft fikk en evighet til å presentere sine produkter, og brøt dermed opp forsamlingen i mindre grupper før man egentlig skulle begynne å "sirkulere".

Og da man var ferdige med å sirkulere, gikk alle tilbake på jobb, til koner/ektemenn eller til middag. Beroliget over at ingen av oss er alene om å føle seg forvirret og usikker på hva denne gigantfusjonen egentlig betyr.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.