JUSS OG SAMFUNN

Kamera sier opp 20

Det svenske web-TV-selskapet Kamera sier opp 20 ansatte ved alle sine kontorer. Dette berører også Norge, hvor et par medarbeidere allerede er avskjediget. Nå skal selskapet satse mindre på web-TV-produksjon.

Sigvald Sveinbjørnsson
15. jan. 2001 - 06:00
KameraKamera NorgeRoar Gruerdigitoday.no.


- Vi gjør noen justeringer på organiseringen når det gjelder produksjon, sier Gruer som forteller at de i stedet for å ha fast ansatte som gjør mye produksjonsarbeid - setter opp lys, rigger med mer - nå kommer til å satse mer på frilansere til å gjøre denne jobben.

Kamera Interactive AS ble etablert i Norge i mars i fjor. Gruer uttalte da til digitoday.no at selskapet ventet å ha 20 ansatte ved utgangen av året. Men slik har det ikke gått. Etter det digitoday.no erfarer har to til tre personer måtte forlate sin arbeidsplass hos Kamera, noe som gjør at det er en håndfull personer igjen.

Gruer forteller imidlertid at det er "stor interesse for selskapets innholdstjenester", og for diverse applikasjoner som brukes.

Moderselskapet i Sverige dro i fjor inn 30,7 millioner kroner i det Gruer kaller "en vellykket emisjon". Hele selskapet har nå til sammen 80 ansatte fordelt på fem kontorer i Europa, deriblant Paris, Amsterdam og London.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.