JUSS OG SAMFUNN

Kasting av kuer tar knekken på server

Media Farm har latt seg inspirere av navnet sitt og har laget et lite, men festlig Internett-basert spill fra landbruksmiljøet. Spillet har fått mye respons, ikke minst fra amerikanske brukere.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. aug. 1999 - 15:42
Bilde fra Media Farms Kukaster-spill.
Bilde fra Media Farms Kukaster-spill.

Kukaster er et enkelt lite spill som alle med Internet Explorer 4.0 eller nyere kan prøve seg på. Spillet er basert på Dynamisk HTML (derfor kun IE) og går ut på å benytte en katapult for å kaste en ku slik at denne treffer best mulig innenfor en landingssone. Jo nærmere midten du treffer, jo flere poeng får du.

Trond R. Johansen, utvikler i Media Farm, forteller til digi.no at selskapet har laget spillet kun for moro skyld, men at responsen fra nettbrukerne har vært overveldende. De amerikanske brukerne dominerer og Johansen kan vise til mange positive omtaler fra disse.

Johansen forteller at selskapets Internett-leverandør måtte bytte server etter at den gamle gikk i stå på grunn av trafikkøkning spillet forårsaket i sommer. Han anslår at spillet vil generere en million treff bare i august, fordelt på mer enn 100.000 unike IP-adresser (datamaskiner knyttet direkte til Internett).

Spillet er helt gratis å bruke og de som greier mer enn 300 poeng kan registrere seg i en "Hall of Fame". En peker til spillet finner du nedenfor.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.