RESULTATERFINANS

Knallstart for BEKK - fem mill. i overskudd etter første halvår

BEKK har fått en knallstart på sin satsing som såkalt e-bizintegrator. Olav Folkestad og kompani klarer både å vokse og tjene gode penger, en ikke helt vanlig kombinasjon i Internett-bransjen.

19. okt. 2000 - 11:37
Bekk Consulting ASOlav Folkestad


Ifølge Folkestad nådde BEKK positive resultater allerede etter to måneders drift.

Dersom selskapet opprettholder dagens veksttakt vil omsetningen for 2000 - det vil si etter ni måneders drift - ende på rundt 38 millioner kroner og et resultat før skatt på 8 millioner kroner.

- Overskudd er viktig for å trygge vår langsiktighet og finansiere videre vekst. Det at vi er 100 prosent eid av de ansatte og jobber med veldig langsiktige kundeforhold gjør behovet for en "trygg og langsiktig" økonomi enda viktigere, sier Folkestad i en pressemelding.

Han avliver samtidig myten om at det er så vanskelig å få tak i kvalifiserte folk i Norge:

- På seks måneder har vi hatt over 1000 jobbsøkere - hvorav 19 prosent har bestått vår "prekvalifisering" og gjennomgått 2-4 intervjuer hver. Likevel har vi bare ansatt 2,1 prosent av søkerne, hevder BEKK-sjefen.


BEKK arbeider i dag med eBusiness løsninger for blant annet ABB, Silicon Capital, If.., Hakon Gruppen, Gjensidige og Norse Securities i tillegg til flere kunder selskapet ikke ønsker å navngi.

- Full fokus på å gjøre en best mulig jobb ute hos kundene er oppskriften på å lykkes, mener Olav Folkestad.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.