RESULTATERFINANS

Kommunene sier nei til å få nettpublisering i julepresang

14 dager etter at selskapet tilbød alle norske kommuner gratis bruk av en publiseringsløsning, er det fortsatt fullstendig taust på telefonen.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
13. des. 2002 - 00:42

ProJob er, ifølge Vistt AS, en komplett publiseringsløsning som skal egne seg godt for både Internett, ekstranett og intranett.

For to uker siden sendte selskapet ut et tilbud til alle norske kommuner om at de kan få ta i bruk ProJob vederlagsfritt, så sant det ikke blir brukt i konkurranseutsatt virksomhet.

Nå undrer Vidar G. Sedberg, salgssjef i Vistt, om kommunene har for mye penger å bruke opp.

- Ingen av kommunene har bedt om mer informasjon, til tross for at man i mediene til stadighet hører om hvordan kommunene sliter med økonomien. Samtidig kan vi lese at kommune-administrasjonene investerer store beløp til innkjøp av gode intranettløsninger, sier Sedberg i en pressemelding.

- Det er flott at kommunene tenker på effektivisering og fornuftig informasjonsflyt, men hvorfor betale når de kan få det?

Ifølge Sedberg har Forsvaret kjøpt over 16.000 lisenser til ProJob, noe han mener må bevise at løsningen er gjennomtest og funksjonell.

ProJob er basert på ASP-plattformen fra Microsoft og kan benytte databaser fra Microsoft (Access, SQL Server) eller Oracle.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.