RESULTATERFINANS

KPNQwest kvitter seg med siste rest av WebSolutions

TenPipes overtar webutviklingsavdelingen til KPNQwest Norway. Noen av de ansatte i WebSolutions vil også bli tilbudt ny jobb.

Frode Eriksen
30. okt. 2001 - 15:23
KPNQwest NorwayTenPipes
AccentureE-Line Group

TenPipes vil heretter stå sterkere innenfor forretningsutvikling, systemintegrasjon, datavarehus, LIS løsninger og integrerte eBusinessløsninger. Som en del av samarbeidsavtalen vil TenPipes bli webhostingpartner av KPNQwest Norway.

- Avtalen med KPNQwest Norway gjør oss i stand til å vokse motstrøms i et ellers særdeles vanskelig konsulentmarked og nøkkelpersoner fra KPNQwest Norways WebSolutions passer perfekt inn i den kompetanseprofilen TenPipes ha, administrerende direktør i TenPipes, Trond Ingebretsen.

KPNQwest Norway har hatt nok problemer med WebSolutions. Virksomheten stammer fra EUnet-tiden og var lenge en del av EUnet Media. I 1999 sluttet imidlertid de fleste i EUnet Media og WebSolutions og startet hos Mogul Media. Dette startet også en rettsprosess mot tidligere leder i European Web Solution Center, som var eid av EUNet International senere KPNQwest, som EUNet, senere KPNQwest, mente hadde opptrådt illojalt og stod bak masseflukt. Denne prosessen er ennå ikke avsluttet.

Hva TenPipes betaler KPNQwest Norway for overtakelsen opplyses ikke.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra