KARRIERE

Kraftige kutt i TV 2 Interaktiv

TV 2-styret bestemte fredag at det nok en gang skal kuttes kostnader i TV 2 Interaktiv. Hvor mange av de 34 journalistene som mister jobben etter kutt på 15 millioner kroner, blir klart mandag.

Frode Eriksen
24. aug. 2001 - 15:32
TV 2 Interaktiv

Kostnadsreduksjonen denne gangen vil i hovedsak skje ved personalreduksjoner knyttet til innholdsproduksjon på Internett, skriver Journalisten.no.

Leder av NJ-klubben i TV2 Interaktiv, Knut Erik Hareide, sier til Journalisten.no at spareplanen betyr at TV 2s redaksjonelle innhold på nett bortimot legges ned.

Mandag er det klart for almannamøte med blant annet TV2 Interaktiv-sjef Gunnar Stavrum og TV2-sjef Kåre Valebrokk. det er allerede opprettet kontakt med tillitsvalgte for å gjennomføre nedbemanningen på en ryddig måte, ifølge en pressemelding fra TV2.

TV2 Interaktiv mener selskapets internettsatsing ikke er kostnadssvarende med dagens rådende forretningsmodell på Internett. Den mener bedriften er mest gunstig for teleselskapene på bekostning av innholdsprodusentene. Selskapet planlegger egne betaltjenester og vil opprettholde lønnsomme deler av virksomheten, som tekst-TV, SMS, rubrikkmarked og teletorg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.