JUSS OG SAMFUNN

Kvinnemagasin frir til mannlige lesere

Eks-Playboyredaktør Wenche Steens siste prosjekt, kvinnemagasinet Femme.no, lanserer nye tjenester og etterlyser kreative annonseløsninger i stedet for tradisjonelle bannerannonser.

Therese Werenskiold
31. aug. 2000 - 13:34
Wenche SteenAnne-Kat. HærlandFemme.no
Mer bakgrunnsinfo finner du her:
Fra Playboy til "Playgirls"
Playboy-redaktør og NRK-kjendis starter kvinneportal

digitoday.no


Med "en god del mer" mener hun rundt to millioner sidevisninger i måneden.

I løpet av september har femme-staben planer om å rydde opp i artikkeldatabasen som nå inneholder 500 artikler, slik at brukervennligheten og søk-funksjonen blir bedre. I tillegg skal kvinnemagasinet lansere en ny tjeneste; Femme Flørt.

Denne vil i form likne på Dagbladets Blink, Sprays Spray Date og SOLs Nettvenn, og krever at også menn besøker kvinnemagasinet Femme. Som forøvrig også har reportasjer om badedrakt- og bikinimoter.

Les mer om disse her:
Gaydate på Spray
Flørter i timesvis på Spray Date
Sjekker ut av sjekketjeneste dersom sjekken er stor nok
SOL Nettvenn puster Spray Date i nakken
Blink for Dagbladet

24/7 Media Norge


- Vi bør utnytte kommersielt det faktum at vi er et rent kvinnemagasin på nett. Vi har prøvd å være litt kreative på annonseløsninger, prøvd å tenke nytt. Det er ikke noe revolusjonerende vi har kommet frem til foreløpig, men vi vil i hvert fall finne en annen måte å annonsere på, sier Steen.

Som et eksempel trekker hun paralleller til hvordan annonsene ser ut og plasseres i ukebladene. Femme har motereportasjer og de ivrigste leserne klikker seg gjennom 20 bilder av gangen. En idé kunne være å plassere en plakatannonse innimellom disse bildene.

Ikke overraskende er det femmes sex- og samlivspalter som er de mest populære.

Steen opplyser at kvinnemagasinet også har tenkt å bevege seg inn på SMS-markedet. - Flørte-tjenesten kan fungere fint på SMS. Eller vi kan tilby sitater eller motetips.

Femme har ikke valgt noen samarbeidspartner til SMS-tjenestene ennå, og ser for seg at brukerne betaler litt for disse tjenestene i tillegg til det det koster å sende en tekstmelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.